- Рис
- Гострий соус
- Сир "Філадельфія"
- Тигрова креветка
- Огірок
- Стружка тунця
- Куряче яйце
- Японські сухарі
- Ананас
- Помідор
- Кунжут
- Цибуля зелена
- Темпура
- Лимон
- Спеції "Тогараши"
- М'ясо мідій
- Пекінська капуста
- Болгарський перець
- Петрушка
- Паростки сої
- Морква
- Соєвий соус
- Кунжутна олія
- Шиітаке
- Печериці
- Дерев'яний гриб
- Часник
- Кальмар
- Цукіні
- Соус "Теріяки"
- Хондаши
- Яловичина
- Лапша рисова
- Рибний соус
- Соус "Солодко-гострий"
- Пшенічне тісто
- Соус "Устричний"
- Філе лосося
- Свинина
- Куряче філе
- Лапша "Удон"
- Телятина
- Соус гострий часниковий
- Стручкова квасоля
- Горіхи "Кешью"
- Соус "Кисло-солодкий"
- Свинячі ребра
- Соус "Тонкацу"
- Корінь імбиру
- Мед
- Паровий рис
- Восьминіг бебі
- Мірін
- Соус "Тайський"
- Соус "Часниково-соєвий"
- Куряче стегно
- Лапша "Рамен"
- Лапша гречнева
- Цибуля ріпчаста
- Вино
- Вершкове масло
- Соус "Нудл"
- Сыр "Чедер"
Ще (58)